elfelejtett jelszó

A koronavírussal kapcsolatos intézkedések az MIC-nél

A koronavírussal kapcsolatos intézkedések az MIC-nél

2020. március 27.

Tisztelt Igazgatónők, Igazgató Urak és Munkatársak!

A 2020. március 16-i és 23-i levelünkben tájékoztatást adtunk, hogy az elmúlt napokban jelentősen felgyorsult koronavírus terjedése szükségessé tette az Ügyfelek és a Munkatársak közötti személyes találkozások csökkentését.

Ezen okból kifolyólag, mint ahogy korábban is már közöltük, hogy a kész ajánlatokat postán vagy szkennelt formában tudtuk fogadni és továbbítani.

A kormány 2020.03.28-tól április 13-ig kijárási korlátozást rendelt el.

Dr Hochmann András Vezérigazgató Úr ma tájékoztatott arról, hogy a mai naptól az ajánlatokat csak szkennelt formában tudják elfogadni.

Kérünk minden Igazgatónőt és Igazgató Urat, hogy a Munkatársai körében segítsen ennek megvalósításban.

A szkennelt anyagok mérete ne haladja meg a 10 MB-ot, azért azt javasoljuk, hogy egy-egy ajánlatot ennek megfelelő méretű bontásban legyetek szívesek átküldeni. A szkennelt ajánlatokat kérjük, hogy a GRAWE-nak és az MIC-nek is küldjétek meg. Az eredeti ajánlati dokumentációt kérjük postai úton megküldeni az MIC-nek. Kérjük továbbá, hogy a számítógépes feldolgozás pontossága érdekében csak alaposan átnézett, hibátlan ajánlatok kerüljenek beküldésre.

Mint ahogy ezt már jeleztük, a március havi zárás 30-31-én lesz. Az MIC irodában ezen a két napon valamint április elsején is lesz személyes ügyelet. A további napokban a kolléganők otthon végzik a munkát. Ezért ahogy eddig is, elektronikus levelezés formájában-, illetve telefonon érhetők majd el. Így zökkenőmentesen tudjuk megoldani a munkánk során felmerült kérdéseket és hiánypótlásokat.

Továbbá felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mai kormányrendelet alapján mindenki csak saját felelősségére vállaljon utazást, lakóhelye elhagyását.

Abban bízzunk, hogy ez a koronavírus járvány rövid időn belül rendeződik, megszűnik.

A helyzet rendeződéséig kérünk mindenkitől türelmet és felelősségteljes magatartást.

Ismételten szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a GRAWE-s kötvények garantáltak. A GRAWE Életbiztosító Zrt. likviditása 560 %-os, így befektetőink és ügyfeleink pénze többszörösen garantált. Azaz a visszafizetés biztonsága 100%-os.

Mindenkinek kitartást és Jó egészséget kívánunk!